Directiechauffeur gezocht? | Stindt Chauffeurs Diensten
427
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-427,page-child,parent-pageid-120,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Directiechauffeur

Directiechauffeur gezocht

 

Een directiechauffeur gezocht? Stop dan met zoeken, want u bent op de juiste website terecht gekomen. Door de huidige economische ontwikkelingen in de wereld is elke ondernemer, manager, CEO, directeur of topambtenaar dag en nacht aan het werk. Tot rust komen op de achterbank onderweg naar de volgende afspraak of naar huis is daarom steeds vaker een wens.

 

Stindt Chauffeurs Diensten is een internationaal opererende directiechauffeur welke directievervoer door heel Europa aanbiedt. Zo verzorgd Rogier Stindt zakelijk directie vervoer voor congressen, seminars, afspraken en uiteraard speciale gelegenheden.

Prive chauffeursdiensten
Chauffeur Schiphol inhuren

Waarom zou u een directiechauffeur inhuren?

 

U heeft binnen een uur een afspraak, echter door alle drukte van de dag zou u nog graag even de afspraak willen voorbereiden, zodat u goed voorbereid arriveert. Maar helaas heeft u daar geen tijd voor, want u moet zelf rijden. Daarnaast staat u ook nog eens in de file en bij aankomst kunt u maar geen parkeerplaats vinden. Alle tijd voor uw documenten is helaas opgegaan en het enige wat het u heeft opgeleverd is stress en irritatie.

 

Een directiechauffeur biedt de ideale service voor managers, ondernemers en directeuren die ongestoord achterin een luxe auto de volgende afspraak willen voorbereiden of juist door willen werken. Het inhuren van directievervoer is hedendaags dan ook niet meer een kwestie van luxe, maar meer een weloverwogen keuze op basis van financiën en tijdsmanagement.

Wie is Rogier Stindt?

 

Ik ben Rogier Stindt en in het bezit van het certificaat CCV-D1 privé chauffeur. Ik doe dit werk omdat ik graag dienstbaar wil zijn naar anderen. Persoonlijk contact is een van de kernwaarden voor mijn bedrijf.

 

Samen kijken we naar uw wensen in relatie tot de mogelijkheden. Specifieke wensen probeer ik zo goed mogelijk te realiseren. Zo kunnen we relatiegericht en passend te werk gaan.

 

Neem contact met mij op

 

Zou u graag willen weten wat ik op korte termijn voor u kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact met u op via of via het contactformulier. Ik zal dan persoonlijk contact met u opnemen en ik vertel u graag wat ik voor u kan betekenen.