Directiechauffeur gezocht? | Stindt Chauffeurs Diensten
427
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-427,page-child,parent-pageid-120,bridge-core-1.0.7,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-24.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Directiechauffeur

Directiechauffeur gezocht

 

Een directiechauffeur, ook wel privé chauffeur genoemd, is een professionele bestuurder die leden van de directie vervoert van A naar B. Dit moet niet worden verward met een taxichauffeur, want de directiechauffeur is een persoonlijke chauffeur die altijd dezelfde passagier heeft.

 

Deze passagier gebruikt de directiechauffeur om van een naar het werk gebracht te worden, om klanten op te halen en weg te brengen, om op zakenbezoek te gaan of voor elke andere reden dat deze transport nodig mocht hebben.

 

Voor veel directieleden is een chauffeur onmisbaar, omdat ze dan door kunnen werken, overleg kunnen plegen en voor kunnen bereiden zonder te hoeven rijden.

 

Wij hebben een aantal directiechauffeurs tot je beschikking en deze zijn goed opgeleid, betaalbaar, discreet en betrouwbaar. Wij begrijpen dat je telefoontjes moet plegen in de auto of dat je soms zakelijke gesprekken voert op de achterbank en wij staan ervoor garant dat onze chauffeurs deze informatie vertrouwelijk zullen behandelen.

 

De auto’s die we gebruiken zijn ruim, schoon en representatief en comfort staat voorop. Uiteraard kunnen onze chauffeurs jou, je klanten en je bezoekers veilig van A naar B brengen en zijn ze flexibel en communicatief sterk.

 

Wordt er bij jou een directiechauffeur gezocht? Lees hier dan verder over alle voordelen die dit met zich meebrengt en wat wij eraan doen om de beste te zijn.

 

De vele voordelen van een directiechauffeur

 

Als je nog niet overtuigd was dat je een directiechauffeur nodig hebt, dan word je dat wel als je de onderstaande lijst met voordelen doorleest. Voor professionals in de zakenwereld is een directiechauffeur namelijk op vele punten onmisbaar.

 

Als je zelf niet hoeft te rijden, dan kun je deze tijd vast goed benutten voor iets anders. Misschien wil je nog even de ogen dicht doen, een krantje lezen of het nieuws luisteren voordat je op bestemming komt.

 

Natuurlijk kun je ook je presentatie voorbereiden, je dag doornemen, je medewerkers bellen, telefonische meetings houden en rapporten doorlezen zonder dat je zal worden afgeleid. De tijd in de auto kun je gebruiken om uitgerust en goed voorbereid op je werk te komen.

 

Een ander groot voordeel van een aangewezen chauffeur is dat deze zich enkel en alleen met rijden bezig hoeft te houden. Zou je zelf rijden, dan zou je misschien tegelijkertijd telefoontjes plegen of anders met werk bezig zijn, maar de privé chauffeur hoeft dit niet.

 

Dat betekent dat je veilig bent en dat je er gerust op kunt zijn dat degene die jou rijdt niet ergens anders door zal worden afgeleid. Uiteraard zijn onze chauffeurs voorzien van alle belangrijke papieren en worden ze nog regelmatig getest op hun kennis van het Nederlandse wegennetwerk en de verkeersregels.

 

Je kunt een chauffeur ook gebruiken voor andere taken dan alleen het rondrijden van jezelf. Deze kan bijvoorbeeld ook klanten en bezoekers in stijl ophalen van het vliegveld en ze comfortabel naar de plek van bestemming brengen.

 

Ook kan een chauffeur je naar een zakendiner brengen of een zakelijke avond uit en je daarna weer naar huis brengen. Onze chauffeurs zijn flexibel en hebben geen 9 tot 5 mentaliteit. Als de chauffeur even niets te doen heeft, dan zal deze de auto gaan wassen en schoonmaken, kan deze post voor je rondbrengen of een boodschap voor je doen.

 

De auto’s die wij gebruiken zijn bijzonder comfortabel en als je even niet hoeft te werken kun je heerlijk onderuit zitten en de wereld aan je voorbij zien gaan. Het is lekker warm binnen, je kunt een muziekje draaien, een kopje koffie drinken of een filmpje kijken.

 

Reizen met een privé chauffeur is comfortabel en wij begrijpen dat dit tijd is om tot rust te komen. Daarom worden al onze chauffeurs getest op rijstijl en zorgen we ervoor dat deze soepel en gematigd is.

 

Als je klanten en bezoekers op gaat halen en samen naar de plek van bestemming rijdt geeft dit jullie waardevolle tijd samen die jullie nuttig kunnen besteden. Tijdens de rit kunnen jullie kennismaken of bijpraten, kunnen jullie zaken bespreken en het programma doornemen.

 

Vanaf het moment dat jullie de auto uitstappen, zullen jullie omringd worden door medewerkers, taken, afspraken en meetings en zal het aanzienlijk lastig worden om tijd voor elkaar vrij te maken.

 

De directiechauffeur kan eventueel een toeristische route nemen zodat jullie zaken kunnen doen terwijl de windmolens en tulpen aan je voorbijgaan. Op die manier kun je echt indruk maken op je bezoekers en tegelijkertijd gebruik maken van de tijd die je samen hebt.

Prive chauffeursdiensten
Chauffeur Schiphol inhuren

Wat is een goede directiechauffeur?

 

Ben je op zoek naar directie vervoer of wordt er door jouw bedrijf een directie chauffeur gezocht, dan kies je natuurlijk niet de eerste de beste chauffeur uit. Het is belangrijk dat deze de juiste training heeft gehad en dat deze bepaalde vaardigheden bezit.

 

Ook is het goed om te controleren wat de kwaliteit is van het bedrijf die de chauffeur aanlevert. Heb jij de taak gekregen om directie vervoer aan te wijzen, let dan op de volgende punten.

 

Verzekering: allereerst is het van groot belang dat de verzekering van het bedrijf in orde is. Dit is niet alleen belangrijk indien er schade wordt gereden of als er een ongelukje gebeurt, maar ook jouw persoonlijke, waardevolle en betrouwbare spullen moeten zijn verzekerd.

 

Als je hierover zekerheid wilt hebben, vraag dan om inzage van deze papieren. Wij vinden dat er minstens een aanvullende autoverzekering moet zijn met verzekering van persoonlijke eigendommen tegen diefstal en beschadiging en een verzekering tegen cascoschades die los staat van de wettelijke verplichte aansprakelijkheid.

 

Kwaliteit: vervolgens kun je het bedrijf dat de chauffeur aanlevert controleren op kwaliteit. Dat doe je door keurmerken en certificeringen te controleren en te kijken naar wat er aan gedaan wordt om veiligheid en betrouwbaarheid te waarborgen.

 

Als het goed is moet deze informatie vrij gemakkelijk te vinden zijn op de website van het bedrijf en zie je dit niet, dan is het altijd goed om hiernaar te vragen.

 

Opleiding: vervolgens kun je kijken naar de opleiding die de chauffeurs gevolgd hebben. Directiechauffeurs moeten minstens het Certificaat Directiechauffeur CCV-D1 gehaald hebben.

 

Hiervoor moeten ze een theorie- en een praktijkexamen afleggen en worden ze getest op bijvoorbeeld veiligheid, rijstijl, verkeersveiligheid, sociale vaardigheden en beheersing van de auto.

 

Vervolgopleidingen: een chauffeur die interesse heeft in het vak, die verder wil groeien en de dus serieus is, zal zichzelf ook graag verder willen ontwikkelen.

 

Je kunt dan controleren welke extra opleidingen deze gevolgd heeft en zo bekijken waar een mogelijk specialisme ligt of wat je nog meer van de chauffeur kunt verwachten.

 

Zo zijn er de DEKRA D1 en –D2 certificaten die internationaal erkend zijn. Ook kun je zoeken vaan CCV D2, D3, D4 en D5 als vervolgopleidingen voor het Certificaat Directiechauffeur en zijn er cursussen zoals de vakopleiding VIP chauffeur, de veiligheidsniveau B cursus en andere specialistische opleidingen die van een standaard directiechauffeur een goede directiechauffeur maken.

 

Persoonlijke vaardigheden: als laatste zijn er nog een aantal persoonlijke vaardigheden die verlangd worden van een directiechauffeur en deze zijn niet altijd aan te leren.

 

Een chauffeur moet weten wanneer te praten en wanneer de mond te houden en moet dus situaties in de auto perfect kunnen inschatten. Ook moet de privé chauffeur communicatief vaardig zijn en stressbestendig indien jullie met een strakke deadline in de file komen te staan.

 

Natuurlijk moet de chauffeur geen 9 tot 5 mentaliteit hebben, flexibel zijn en open staan om extra werkzaamheden op te pakken. Zo kan deze de tijd dat er niet gereden wordt nuttig besteden.

Wij hebben een directiechauffeur voor jou

Bij ons hechten we veel waarde aan een duurzame samenwerking tussen jou en de directiechauffeur en directie vervoer is waar onze kracht ligt. We willen er dan samen met jou zorg voor dragen dat jij in één keer een chauffeur van ons krijgt aangewezen waarmee het klikt, die je aanvoelt en waarmee je een vruchtbare samenwerking tegemoet gaat.

 

Onze chauffeurs zijn daarom allen goed opgeleid en worden nog regelmatig bijgeschoold, ze zijn betrouwbaar en discreet, ze hebben goede persoonlijke vaardigheden en zien er altijd netjes uit.

 

Ook de auto’s die we gebruiken zijn ruim, luxe en comfortabel en worden zeer goed onderhouden. Onze chauffeurs begrijpen de zakenwereld en weten wanneer ze op moeten dagen en wanneer ze eventueel wat andere taken kunnen verrichten.

 

Ook hebben ze een goede kennis van het Nederlandse wegennetwerk en zullen ze niet in de stress raken als de weg is afgezet of als jullie in de file terecht komen.

 

Als je met ons in zee gaat en één van onze chauffeurs kiest, dan kunnen wij jou een goede verzekering aanbieden, we verschaffen alleen de beste chauffeurs en proberen een chauffeur aan te wijzen die past bij jouw bedrijfstak.

 

Onze tarieven zijn betaalbaar en daar krijg je een mooi dienstenpakket voor terug. Als je contact met ons opneemt en aan ons aangeeft waarvoor, hoe vaak en voor hoe lang er een directie chauffeur gezocht wordt, dan zullen wij de ideale kandidaat aanwijzen.

 

Eventueel kun je eerst een kijkje komen nemen en kennismaken met de chauffeur, voordat jullie beginnen met samenwerken. Bij ons zal je alleen professionele en gepaste service ontvangen en krijg je een chauffeur aangewezen die je vele jaren dienst kan doen.

 

Zou u graag willen weten wat ik op korte termijn voor u kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact met u op via of via het contactformulier. Ik zal dan persoonlijk contact met u opnemen en ik vertel u graag wat ik voor u kan betekenen.