Het geheim van rijden met een privéchauffeur - Stindt Chauffeursdiensten
619
post-template-default,single,single-post,postid-619,single-format-standard,bridge-core-1.0.7,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-24.2,qode-theme-bridge,hide_inital_sticky,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Het geheim van rijden met een privéchauffeur

Het geheim van rijden met een privéchauffeur

Het is weer tijd voor een nieuwe blog! Deze week het tweede deel van de serie: voordelen die een privéchauffeur jou kan bieden. Ben jij al nieuwsgierig en wil je meer weten? Lees snel verder.

#1: Safety first

Niemand vindt het leuk om in de file te rijden. Wist je dat de files in Nederland meestal niet eens veroorzaakt worden door de drukte? Ongelukken, en dan vaak door telefoongebruik, zijn de oorzaak. Iedereen vindt het moeilijk om bij een piepje tijdens het rijden niet even snel te spieken, jij toch ook? Wanneer je je laat rijden, kun je op de achterbank gerust je telefoon pakken, je Linkedin pagina doorscrollen of zelfs een potje candycrushen.

#2: Goede uitstraling

privéchauffeur

Niet alleen voel je je een stuk relaxter met een privéchauffeur naast je, het is ook nog eens een boost voor je zelfvertrouwen en uitstraling als persoon. Als jouw persoonlijke chauffeur zal ik ervoor zorgen dat ik representatief gekleed ben, inclusief pak en stropdas. Een nette auto en een chauffeur maken dat je uitstraalt: de zaken gaan goed!

navigatie

#3: Een TomTom

Heb jij nul komma nul richtingsgevoel en ben je altijd onwijs aan het zoeken hoe je ergens moet komen? Wanneer je je door mij laat rijden, hoef je zelf niet meer aan de slag met een navigatiesysteem of zelfs een kaart. Noem de naam van je bestemming is en ik rijd er zonder problemen heen. Zelfs met werkzaamheden breng ik je op tijd naar je afspraak, rekening houdend met de drukte in de spits.

 

#4: Biertje?

privechauffeur

Kijk jij er elke keer weer tegenop om na een zakelijke afspraak als de BOB naar huis te moeten rijden en niet met je andere collega’s mee te kunnen proosten?

Vertrouw maar op mij! Dineer, ga uit en neem een paar drankjes. Je weet dat je aan het einde van de avond door mij naar huis wordt gebracht. Geef de verantwoordelijkheid om veilig thuis te komen een avondje uit handen en geniet!

Hopelijk heb ik je hiermee een beetje een beeld kunnen geven wat ik voor je zou kunnen doen en wat mijn diensten je aan rust en gemak kunnen opleveren. Ben je geïnteresseerd, wil je meer weten of gewoon eens de jongen met pak en stropdas ontmoeten? Aarzel niet en neem contact met me op! Het lijkt me heel leuk je te ontmoeten.

Wie weet tot snel!

Groet, Rogier

Meer verhalen lezen over mij en mijn werk? Volg me op Linkedin! 

Geen reactie's

Geef een reactie