Op pad met een privéchauffeur - Stindt Chauffeursdiensten
606
post-template-default,single,single-post,postid-606,single-format-standard,bridge-core-1.0.7,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-24.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Op pad met een privéchauffeur: een rondje Nederland!

Op pad met een privéchauffeur: een rondje Nederland!

Het is weer tijd voor een nieuwe blog! Vandaag praat ik jullie bij over een interessante opdracht als privéchauffeur die ik voor afgelopen donderdag had. Op het laatste moment, de woensdagmiddag van tevoren, werd ik gevraagd om donderdag de hele dag een klant vanuit Nijmegen van afspraak naar afspraak te rijden. Dat werd een mooie rit!

Uitslapen zat er dan dus ook niet in. Om 05:30 ging de wekker al, een crime om uit bed te komen maar met de leuke dag in het vooruitzicht wreef ik toch de slaap uit mijn ogen. Tas klaar, pak aan en slaapdronken nog even snel mijn stropdas strikken. We zijn er klaar voor!

Rijk van Nijmegen!

De eerste stop is Nijmegen. Hier halen we de auto op en daarna ook de klant. Het mooie ‘Rijk van Nijmegen’ lacht je ook in de vroege ochtend nog toe. De oudste stad van Nederland heeft veel sfeer, natuur en straalt gezelligheid uit. We rijden de nog stille terrasjes langs en…. De file in. Dat is nou weer jammer! Maar, het hoort erbij als privéchauffeur. Zelfs met de warmte van de afgelopen dagen.

In de auto houden we het gelukkig redelijk koel. De airco staat vol aan en zo komen we uiteindelijk toch netjes op tijd om 10 uur aan bij de eerste afspraak in: Lelystad! De hoofdstad, gebouwd op een van de eerste polders in Nederland, straalt met zijn huisjes aan het water toch een bepaalde rust uit. Ik heb even de tijd om het te bewonderen, maar om 12 uur is het alweer tijd om naar de volgende afspraak te gaan.

 

Langs de grachten

Zo’n 100 kilometer verder komen we aan in de cultuurhoofdstad Leeuwarden. Na een wandeling door de mooie binnenstad met zijn grachtenpanden en gezellige terrasjes weer terug de auto in om 16.00.  Het is tijd om de dag af te sluiten en de klant bij de laatste stop af te leveren! Op naar Amsterdam… Omdat we eind van de middag in de auto stappen, is het druk en hebben we wat file. Gelukkig komen we uiteindelijk op tijd aan. Ik zoek een plekje op een parkeerplaats om zelf in het zonnetje even te gaan eten. Niets fijner dan even tot rust komen in een hele nieuwe omgeving.

Na twee uurtjes wachten is het toch echt tijd om de klant op te halen en weer terug te rijden naar het mooie Nijmegen. Inmiddels avond en rustig op de weg dus we kunnen aardig doorrijden. Om half 12 mag ik een tevreden klant thuis afzetten. Nog even de auto terugbrengen en dan op weg naar mijn eigen vertrouwde gemeente: Apeldoorn. Er gaat toch niets boven mijn mooie thuis op de Veluwe.

Om kwart voor 1 komt de dag écht ten einde. Ook ik kruip in bed na een mooie en diverse dag. Wil jij op de hoogte blijven van meer van dit soort mooie ritten? Volg mijn bedrijfspagina op LinkedIn en mis niets!

Tot de volgende blog!

Groet,

Rogier Stindt

Meer over de privéchauffeur?

Wil je op de hoogte blijven van alle actualiteiten en blogs van mij als privéchauffeur? Volg mijn bedrijfsaccount op LinkedIn of bekijk mijn actualiteitenpagina op de website!

 

Geen reactie's

Geef een reactie