Parttime chauffeur | Stindt Chauffeurs Diensten
456
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-456,bridge-core-1.0.7,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-24.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Parttime chauffeur

Parttime chauffeur

 

Parttime chauffeur inhuren? Professionele diensten, een luxe vervoermiddel en duidelijke werkzaamheden. Dat is waar Stindt Chauffeursdiensten voor staat en wij bieden u hogere klasse personenvervoer op maat aan.

 

De vraag naar prive chauffeurs is de afgelopen jaren enorm gestegen. Maar waarom kiezen steeds meer mensen uit de zakelijke wereld voor een chauffeur? Het is de ideale service voor ondernemers, directeuren en ondernemers die in alle rust willen werken of voor de volgende afspraak willen voorbereiden.

 

Als directiemedewerker zijn er situaties waarin je een chauffeur goed zou kunnen gebruiken, maar als dit niet elke dag is, dan kun je overwegen een parttime prive chauffeur aan te nemen.

 

Deze persoon zal net als een fulltime chauffeur tot je beschikking staan, alleen niet voor hetzelfde aantal uren per week. Een privé chauffeur kan op directieniveau onmisbaar zijn, omdat deze niet alleen directieleden kan rondrijden, maar ook klanten en bezoekers op kan halen en ritjes kan doen naar bedrijfsfeesten of zakenlunches.

 

Heeft jouw bedrijf behoefte aan een comfortabele, veilige en betrouwbare vervoersservice, maar niet altijd, dan kunnen wij een parttime prive chauffeur aanraden en aanleveren voor het aantal uren dat jij deze ter beschikking wilt hebben.

 

Een privé chauffeur wordt ook wel een directiechauffeur of gewoon een chauffeur genoemd. Dit is een aangewezen bestuurder die leden van de directie van een bedrijf van dienst is.

 

De privé chauffeur heeft een comfortabele, luxe en nette auto waarmee mensen worden rondgereden en afgezet. Ook kan de privé chauffeur worden gebruikt om klanten op te halen en af te zetten, om bezoekers naar het bedrijf te brengen en om kleine taken te verrichten, zoals de post wegbrengen of boodschapjes doen.

 

Daarom moet deze flexibel, communicatief vaardig, betrouwbaar en stressbestendig zijn. Een parttime privé chauffeur doet precies hetzelfde, maar voor minder uren per week. Dit is voor sommige bedrijven ideaal, omdat de chauffeur anders veel te vaak de auto kan gaan wassen.

Prive chauffeursdiensten
Chauffeur Schiphol inhuren

Een parttime prive chauffeur vinden

 

Heb jij de taak opgelegd gekregen om een goede privé chauffeur te vinden, dan is het belangrijk dat je iemand kunt aanwijzen waarmee het klikt en waarmee je jarenlang kunt samenwerken.

 

Het is namelijk belangrijk dat de bestuurder en de passagier op elkaar ingespeeld raken en een goede zakelijke relatie opbouwen. Wij als bedrijf gebruiken bijvoorbeeld alleen chauffeurs die goed zijn opgeleid en die alle soft skills bevatten die nodig zijn in dit vakgebied.

 

Ook hebben wij de juiste verzekeringen, zijn we betrouwbaar en zijn onze chauffeurs getraind en geschoold. Volgens ons moeten een goede parttime chauffeur en het bedrijf waarvoor deze werkt minimaal de volgende kenmerken laten zien.

 

Betrouwbaar, flexibel en discreet: van een chauffeur moet je op aan kunnen. Deze moet op tijd zijn zodat jij je bestemming ook tijdig bereikt. Betrouwbaarheid is dus zeker een must en dat is dan niet alleen met betrekking tot time management, maar ook met betrekking tot de informatie die in de auto gedeeld wordt.

 

Zoek naar bewijs van betrouwbaarheid, want dat is essentieel. Ook moet een goede privé chauffeur flexibel zijn en is een 9 tot 5 mentaliteit uit den boze. De chauffeur moet weten wanneer stil te blijven en wanneer te spreken en moet te allen tijde discretie tonen tegen de passagiers en de collega’s.

 

Geschoold: het is altijd beter om een geschoolde directiechauffeur uit te kiezen en hiervoor is het Certificaat Directiechauffeur CCV-D1 een minimum.

 

Om dit certificaat te kunnen behalen moet een chauffeur aantonen een soepele en gematigde rijstijl te hebben, de verkeersregels door en door te kennen, communicatieve vaardigheden te hebben en kunnen aantonen de auto goed te kunnen beheersen. Hierop worden ze getest in een theorie- en een praktijkexamen.

 

Bijscholing: het is geen vereiste, maar wij vinden dat een chauffeur die aandacht besteedt aan bijscholing en training aantoont serieus te zijn. Daarnaast leert deze tijdens die trainingen natuurlijk vaardigheden die ook later nog handig zijn.

 

Bijscholing kan door verder te gaan met het CCV-D1 certificaat en hier D2, D3, D4 en D5 voor te behalen. Ook kan er een opleiding gevolgd worden voor VIP chauffeur en is er het veiligheidscertificaat B dat handig kan zijn.

 

Bijscholing in persoonlijke vaardigheden kan natuurlijk ook, zodat de chauffeur ook werkt aan zijn of haar soft skills. Een goed getrainde of gespecialiseerde chauffeur heeft hart voor het werk en neemt zijn of haar beroep zeer serieus.

 

Verzekering: vervolgens moet het bedrijf waarvoor de parttime prive chauffeur werkt natuurlijk ook de juiste verzekeringen hebben. Het is niet de bedoeling dat er problemen ontstaan nadat er schade wordt gereden of er een klein ongeluk is gebeurd.

 

Dit moet minstens een aanvullende verzekering zijn waarin cascoschades tot €12500 worden verzekerd. Ook is het erg belangrijk dat persoonlijke eigendommen tijdens het vervoer zijn verzekerd tegen diefstal en beschadiging.

 

Het bedrijf: als laatste zijn de chauffeurs natuurlijk zo goed als het bedrijf dat achter ze staat en daar zou kwaliteit en veiligheid centraal moeten staan.

 

Controleer het bedrijf altijd op mogelijke keurmerken, certificeringen en erkenningen en als je deze niet ziet, probeer dan op een andere manier bewijs van kwaliteit te krijgen.

 

Misschien ken je iemand met een goede parttime prive chauffeur de je een bedrijf kan aanraden. Het is belangrijk dat je een goede indruk hebt over het bedrijf dat de chauffeur aanlevert en een bezoekje aan hen is dan zeker gewenst.

De voordelen van een parttime directiechauffeur

 

Heb je besloten dat je een parttime directiechauffeur wilt aannemen? Dan kunnen wij je iemand aanleveren die voldoet aan alle bovengenoemde punten. Wij hechten grote waarde aan scholing, omdat daaruit automatisch veiligheid en betrouwbaarheid voortvloeien.

 

Ook proberen wij altijd onze chauffeurs uit te kiezen op het bedrijf waarvoor ze moeten gaan rijden. We begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is dat er een goede relatie ontstaat tussen chauffeur en passagier en dat kan volgens ons alleen gebeuren als we de juiste match vinden.

 

Gelukkig zijn we hier experts in en als het ons gelukt is om voor jou de beste parttime prive chauffeur aan te wijzen, dan kun je direct beginnen met het profiteren van de volgende voordelen.

 

Extra tijd: alle tijd die jij niet achter het stuur hoeft door te brengen is extra tijd en deze kun je in je voordeel gebruiken. Of je nu even wilt rusten en je ogen dicht wilt doen, een meeting voor wilt bereiden, rapporten door wilt lezen, je e-mail bij wilt werken of je agenda door wilt nemen, dit kan allemaal achterin de comfortabele en ruime auto’s van onze chauffeurs. Op die manier kun je goed voorbereid en uitgerust op je bestemming afgezet worden.

 

Extra werk: onze chauffeurs zijn niet bang voor extra werk en als ze even niet hoeven te rijden, dan zullen ze er altijd voor zorgen dat de auto schoon en netjes is.

 

Verder kun jij ze dan ook vragen om kleine klusjes voor je op te pakken, zoals bijvoorbeeld de post wegbrengen of een boodschap doen. Onze chauffeurs zijn flexibel en werken graag, dus voor een extra klein klusje draaien ze de hand niet om.

 

Extra indruk maken: heb je een goede chauffeur met een nette en mooie auto, dan gebruik je deze natuurlijk om indruk te maken op bezoekers en gasten. Haal deze op van het vliegveld en rijd samen naar de bestemming.

 

Dit geeft je direct de tijd en de mogelijkheid om in alle rust het bezoek door te nemen, om elkaar te leren kennen en om bij te praten. Achter in de auto hebben jullie alle rust en kun je een meeting houden zonder te worden gestoord.

 

Natuurlijk vraag je de chauffeur dan om even langs wat bezienswaardigheden te rijden, zoals een windmolen of een tulpenveld.

 

Extra vervoersmogelijkheden: als je een parttime privé chauffeur tot je beschikking hebt, dan heb je altijd een extra mogelijkheid om thuis te komen. Dat betekent dat je een glaasje wijn mag drinken bij een bedrijfsavond en dat je je dan geen zorgen hoeft te maken over het bellen van een taxi.

 

Misschien wordt er op het laatste moment een belangrijke lunch georganiseerd waar je naartoe moet en dan staat de privé chauffeur snel voor de deur. En heb je een bedrijfsavond en wil je jezelf en je partner in stijl laten afzetten, dan is je chauffeur degene die je belt.

 

Een parttime chauffeur voor iedere situatie

 

Het is dus belangrijk dat je een goede parttime chauffeur aanwijst voor jouw benodigdheden en wij kunnen je daarbij van dienst zijn. Al onze chauffeurs zijn geschoold en hebben kennis van de zakenwereld.

 

Bij ons krijg je een goede verzekering, kun je ervan uitgaan dat we betrouwbaar zijn en onze chauffeurs hebben zeker geen 9 tot 5 mentaliteit. De parttime chauffeur die je van ons krijgt zal werken op de uren die jij aangeeft en zo tot je dienst staan wanneer jij hem of haar nodig hebt.

 

Het spreekt voor zich dat deze persoon netjes gekleed is, zichzelf goed onderhoudt en dat de auto blinkt zowel van binnen als van buiten.

 

Wacht dus niet langer en laat ons je voorzien van een goede parttime prive chauffeur. We hebben vele jaren ervaring in het verstrekken van vervoersdiensten en zullen je ongetwijfeld niet teleurstellen.

 

Als je vragen hebt, kom dan gerust bij ons langs en we kunnen je alle documentatie laten zien die je nodig hebt en alle onduidelijkheden ophelderen.

 

Op deze manier hoef jij nooit meer een taxi te bestellen na je personeelsuitje en kun je ook elke ochtend in alle rust naar je werk gereden worden door één van onze professionele en bekwame chauffeurs.