Parttime chauffeur | Stindt Chauffeurs Diensten
456
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-456,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Parttime chauffeur

Parttime chauffeur

 

Parttime chauffeur inhuren? Professionele diensten, een luxe vervoermiddel en duidelijke werkzaamheden. Dat is waar Stindt Chauffeursdiensten voor staat en wij bieden u hogere klasse personenvervoer op maat aan.

 

De vraag naar prive chauffeurs is de afgelopen jaren enorm gestegen. Maar waarom kiezen steeds meer mensen uit de zakelijke wereld voor een chauffeur? Het is de ideale service voor ondernemers, directeuren en ondernemers die in alle rust willen werken of voor de volgende afspraak willen voorbereiden.

Prive chauffeursdiensten
Chauffeur Schiphol inhuren

De voordelen van een parttime chauffeur inhuren

 

Door een chauffeur in te huren begint u eigenlijk de dag al zonder enige stress. U hoeft zelf niet de auto te pakken, de stress te ervaren van files en u heeft de mogelijkheid om in de auto zelf bijvoorbeeld belangrijk werk uit te voeren of toch nog even de afspraak goed door te nemen.

 

Terwijl er nog steeds veel mensen het inhuren van een chauffeur als een luxe zien, maar het is vandaag de dag geen kwestie van luxe meer. Het wordt meer gezien als een weloverwogen keuze op basis van tijdsmanagement.

Wat kan Rogier Stindt voor u betekenen?

 

Ik ben Rogier Stindt en in het bezit van het certificaat CCV-D1 privé chauffeur. Ik doe dit werk omdat ik graag dienstbaar wil zijn naar anderen. Persoonlijk contact is een van de kernwaarden voor mijn bedrijf.

 

Samen kijken we naar uw wensen in relatie tot de mogelijkheden. Specifieke wensen probeer ik zo goed mogelijk te realiseren. Zo kunnen we relatiegericht en passend te werk gaan. Zou u meer willen weten over onze parttime chauffeur diensten? Neem dan vandaag nog contact met ons op!