Prive chauffeur gezocht? | Stindt Chauffeurs Diensten
442
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-442,bridge-core-1.0.7,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-24.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Prive chauffeur gezocht

Prive chauffeur gezocht

 

Een prive chauffeur gezocht? Prive chauffeur Rogier Stindt staat voor u klaar! Door de jaren heen worden er veel prive chauffeurs gevraagd en wordt het inhuren van een fulltime prive chauffeur niet meer als een luxe gezien, maar vaak als een vereiste voor de drukke ondernemer.

 

Nu lijkt een prive chauffeur inhuren misschien ver weg, maar wat als u van alle voordelen wat een prive chaffeur u kan bieden tegen zeer scherpe prijzen? Rogier Stindt is een zeer zorgvuldige privé chauffeur die voorbeeldig rijgedrag vertoond. Hij zorgt er persoonlijk voor dat u voor zowel professionele als privé doeleinden het maximale uit uw dag kunt halen.

 

Een prive chauffeur is iemand die jou van A naar B kan rijden. Deze persoon staat tot jouw beschikking, totdat je deze diensten niet meer nodig hebt. Privé chauffeurs zijn in dienst van een vaste klant, of kunnen worden ingehuurd voor afzonderlijke projecten.

 

Omdat een privé chauffeur iemands persoonlijke chauffeur is, onderscheidt deze zich van standaard taxichauffeurs. Wij hebben privé chauffeurs die je kunt aannemen of inhuren en die alle benodigde diploma’s en kwalificaties hebben behaald. Ook rijden deze in schone, luxe en ruime auto’s. Dat is wel zo handig, zo veilig en zo comfortabel.

 

Onze privé chauffeurs zijn betaalbaar, goed onderricht en flexibel en kunnen je bijstaan zo lang als je iemand nodig hebt die je rond kan rijden. Ook zijn onze chauffeurs betrouwbaar en hoef je je geen zorgen te maken over het delen van betrouwbare informatie.

 

We hebben daar duidelijke regels over opgesteld en onze chauffeurs hebben hier ook voor getekend. Onze chauffeurs kennen het Nederlandse wegennetwerk, zijn stressbestendig, klantgericht en proberen altijd op tijd te komen. Uiteraard worden daar geen verkeersregels voor overschreden.

 

Met een privé chauffeur van ons heb je dus zekerheid en rust, en dat is in de zakenwereld van vandaag heel veel waard. Lees hier dan ook verder over waarom een privé chauffeur een goed idee is en welke eisen je moet stellen aan jouw chauffeur zodat deze jou en je klanten of bezoekers veilig van A naar B kan brengen.

Prive chauffeursdiensten
Chauffeur Schiphol inhuren

Waarom zou u een prive chauffeur huren?

 

Privé chauffeurs gezocht worden vooral ingezet bij klanten niet zelf kunnen of juist willen rijden. Denk even aan de tijd die u bespaart door op de achterbank van een luxe auto uw werk uit te voeren op uw laptop of tablet? Een chauffeur privé zoals Rogier Stindt zorgt ervoor dat u altijd netjes, veilig en op tijd op de volgende locatie aankomt.

 

Vooral wanneer u een volle agenda hebt en u veel onderweg bent, kunt u wel eens merken dat u eigenlijk teveel met uw eigen telefoon bezig bent. Nu is het niet alleen gevaarlijk, maar u heeft ook een minimale tijd om u goed voor te bereiden voor een presentatie of een belangrijke afspraak. Door een prive taxi chauffeur in te huren kunt u zich beter voorbereiden, zakelijke e-mails en telefoontjes behandelen en u komt ook nog eens minder vermoeid thuis.

De voordelen van een prive chauffeur

 

Als je een privé chauffeur gebruikt, dan kun je van veel meer voordelen gebruikmaken dan alleen gemak en comfort. We hebben hier de grootste andere voordelen op een rijtje gezet.

 

Je kunt werken: laat je jezelf ergens naartoe rijden, dan kun je deze tijd gebruiken om te werken of andere dingen te doen. Zou je zelf rijden, dan zou je natuurlijk nergens tijd voor hebben, maar met een chauffeur en een ruime auto kun je je laptop openen en een meeting voorbereiden, je e-mail bijwerken of je agenda voor die dag doornemen. Zo kom je goed voorbereid en uitgerust op de plaats van bestemming aan.

 

Vervoer voor je klanten: het is natuurlijk wel zo netjes dat je, als je internationale klanten of gasten verwacht, deze komt ophalen van Schiphol. Je kunt dit doen met je privé chauffeur en deze persoon zal dan zorgen dat jouw gasten worden onthaald en veilig naar de auto worden gebracht.

 

Tijdens jullie rit naar jullie bestemming kunnen jullie dan alvast kennismaken, bijpraten en besprekingen houden en dit doe je in een auto natuurlijk in alle rust. Wil je echt indruk maken op je klanten, laat je privé chauffeur dan een toeristische route nemen langs de molens en het vlakke Nederlandse landschap.

 

Veilig vervoer: als je een chauffeur hebt die je rijdt dan zal deze zich alleen richten op de taak voor handen. Onze chauffeurs hebben uiteraard alle benodigde papieren en worden ook regelmatig nog getest over kennis van de verkeersregels.

 

Jij kunt je dan bezighouden met andere dingen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de verkeerssituatie of andere gebeurtenissen onderweg. Het is altijd veiliger als er iemand rijdt die verder geen afleidende taken heeft.

 

Reizen in comfort: onze auto’s zijn bijzonder comfortabel en ruim en je hebt er voldoende plek voor je benen, je laptop, je koffer en andere benodigdheden.

 

Je kunt zelfs nog even een dutje doen op de bank, omdat deze heerlijk zit en het lekker warm is in de auto. Uiteraard kunnen we een muziekje voor je draaien of kun je het nieuws horen. Onze auto’s zijn altijd schoon en netjes en een goede vertegenwoordiging van jou en je bedrijf.

 

Meerdere taken: een chauffeur hoeft zich natuurlijk niet alleen met rijden bezig te houden. Deze kan je ook helpen met andere taken, zoals het afhalen van klanten en bezoekers. Onze chauffeurs staan open voor suggesties, dus als ze even niet hoeven te rijden kunnen ze de auto wassen, kunnen ze een boodschap voor je doen of kunnen ze post voor je bezorgen, bijvoorbeeld.

 

Als je een taak hebt waarvan je niet weet hoe je deze moet afronden, denk dan aan je chauffeur privé. Eventueel kan deze dit voor je oppakken en heb jij weer een zorg minder.

 

Zorgeloos naar zakendiners: een laatste groot voordeel van het aannemen van een prive chauffeur is dat deze flexibele uren draait en als je een zakendiner of –lunch hebt en je hebt een glaasje wijn gedronken, dan hoef je geen taxi te bellen, want je chauffeur staat voor je klaar om je te rijden. Je wordt op welke tijd dan ook en van welke plaats dan ook altijd veilig, comfortabel en stressvrij naar je bestemming gebracht.

Als er op jouw werk een prive chauffeur gevraagd wordt of jij hebt zelf een prive chauffeur nodig, dan is het natuurlijk belangrijk dat deze betrouwbaar is. Je zal best veel tijd met deze persoon doorbrengen en het is zijn of haar taak dat je veilig en op tijd op je bestemming terechtkomt. Daarom kun je een aantal zaken controleren voordat je een chauffeur aanneemt.

 

Zorg ervoor dat het bedrijf waarbij je de privé chauffeur huurt van goede kwaliteit is. Zoek eventueel naar keurmerken en zoek naar informatie over de opleiding van de chauffeurs en de geldigheid van de certificeringen.

 

Verder is het essentieel dat er een goede verzekering is waarvan je gebruik kunt maken, mocht er iets misgaan. Er moet minstens een aanvullende autoverzekering worden aangeboden waarbij je verzekerd bent tegen cascoschade (maximaal €12.500), maar het is ook belangrijk dat je zoekt naar informatie over de verzekering van je persoonlijke bezittingen.

 

Deze moeten tijdens de rit tegen diefstal en beschadiging beschermd zijn. Uiteraard hebben wij al onze verzekeringen in orde en kun je deze inkijken, mocht je dit willen.

 

Het is mogelijk om een budget privé chauffeur aan te nemen. Dit zijn dan vaak studenten die je voor aanzienlijk minder geld per uur rondrijden. Het is echter beter om een chauffeur te nemen met een opleiding en van al onze privé chauffeurs wordt gevraagd dat ze minimaal het Certificaat Directiechauffeur D1 hebben behaald.

 

De chauffeurs moeten twee examens doen om dit certificaat te mogen halen en hiervoor hebben ze zes maanden de tijd. Er is een theorie examen waarbij de kandidaat getest wordt op verkeersveiligheid, beveiliging en sociale vaardigheden. Het examen mag pas gedaan worden als de erkende opleiding tot directiechauffeur is afgerond.

 

Er is ook een praktijkexamen dat moet worden gedaan en daarbij wordt de bediening en beheersing van de auto getest, zowel als preventieve beveiliging van de passagier en anticiperend rijden.

 

Dit examen duurt 85 minuten en wordt afgenomen op de Nederlandse openbare wegen. De nadruk ligt bij het praktijkexamen op de rijstijl van de kandidaat, want deze moet vloeibaar en soepel zijn. Ook wordt er gekeken naar veiligheid en beheersing van het verkeer.

 

Als laatste zijn er ook een aantal sociale vaardigheden die van een prive chauffeur gevraagd worden. Zo moet deze discreet zijn, netjes, klantgericht en stressbestendig.

 

Het is erg belangrijk dat de chauffeur betrouwbaar is en vooral als je van plan bent meetings en telefoongesprekken in de auto te gaan houden, dan is het de moeite waard om te vragen bewijs te zien dat de chauffeur de informatie die deze mogelijk oppakt niet verder verkondigt.

 

Ook is het niet slecht om te kijken naar andere certificeringen die behaald zijn, zowel door de chauffeur zelf als door het bedrijf waar deze voor werkt. Denk dan aan DEKRA D1 en DEKRA D2, een vervolgopleiding zoals CCV D2, D3, D4, D5, veiligheidsniveau B of de vakopleiding VIP chauffeur en/of andere specialistische rijopleidingen.

 

De chauffeur moet er netjes uit zien, moet weten wanneer terughoudend te zijn en wanneer juist mee te praten en moet het bedrijfsleven kennen. Als het klikt tussen jullie twee, dan kan dit een zeer vruchtbare samenwerking worden en zal je prive chauffeur exact aanvoelen wanneer deze gewenst is, wat jouw behoeften zijn en hoe jij graag behandeld wil worden. Daarom is het van groot belang dat je een chauffeur uitkiest die je kunt vertrouwen en waarmee het klikt.

 

Huur een prive chauffeur bij ons

 

Onze privé chauffeurs zijn professioneel, betrouwbaar en representatief. Wij als bedrijf hebben vele jaren ervaring in het verstrekken van goede chauffeurs aan bedrijven, management en leden van de directie. We gebruiken alleen geschoolde chauffeurs en deze training wordt ook regelmatig nog herhaald en opgefrist.

 

Onze auto’s zijn netjes en comfortabel en onze chauffeurs onderhouden deze met zorg en trots. Natuurlijk kun je de mogelijkheid krijgen om deze auto’s te bekijken en te inspecteren, omdat wij begrijpen dat deze er perfect uit moet zien als er belangrijke passagiers meegenomen moeten worden.

 

Ben je geïnteresseerd in het aannemen van een chauffeur van ons, neem dan gerust contact met ons op zodat we hier over kunnen beginnen te praten. We zullen een chauffeur aanbieden die bij je past en die jouw bedrijfstak begrijpt.

 

Je kunt dan ook snel beginnen met profiteren van alle voordelen die een privé chauffeur met zich meebrengt. Kies voor een geschoolde, onderrichtte en professionele chauffeur van ons en je zal niet worden teleurgesteld.

 

Zou u graag willen weten wat ik op korte termijn voor u kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact met u op via het contactformulier. Ik zal dan persoonlijk contact met u opnemen en ik vertel u graag wat ik voor u kan betekenen.