Over Rogier Stindt | Stindt Chauffeurs Diensten
108
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-108,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Over Rogier

Over Rogier Stindt

Professioneel, flexibel en altijd stipt op tijd.

Gezien de ontwikkelingen in de maatschappij, worden tijdbesparing en efficiënt werken steeds belangrijker. Door de veranderde behoefte in de maatschappij aan service en comfort is Stindt Chauffeursdiensten ontstaan.

Ik ben Rogier Stindt. Ik ben 23 jaar oud en in het bezit van het certificaat CCV-D1 voor privéchauffeur. Dit werk is mijn passie omdat ik graag dienstbaar wil zijn naar anderen. Persoonlijk contact is daarom een van de kernwaarden van mijn bedrijf.

Samen kijken we naar uw wensen in relatie tot de mogelijkheden, waarbij ik probeer specifieke wensen zo goed mogelijk te realiseren. Op die manier kunnen we relatiegericht en passend te werk te gaan.

Ik ben voor mijzelf begonnen omdat ik het fijn vind om eigen baas te zijn. Mijn kwaliteiten, zoals dienstbaar, zorgzaam en sociaal zijn, passen goed binnen de branche van privéchauffeurs. Gezien de ontwikkelingen in de maatschappij worden tijdbesparing en efficiënt werken steeds belangrijker. Door de veranderde behoefte in de maatschappij aan service aan comfort is Stindt Chauffeursdiensten ontstaan.

Prive chauffeursdiensten

Neem vandaag nog contact met ons op