Over Rogier Stindt | Stindt Chauffeurs Diensten
108
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-108,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Over Rogier

Over Rogier Stindt

Professioneel, flexibel en altijd stipt op tijd.

Ik ben Rogier Stindt. Ik ben 23 jaar oud en in het bezit van het certificaat CCV-D1 privé chauffeur. Ik doe dit werk omdat ik graag dienstbaar wil zijn naar anderen. Persoonlijk contact is een van de kernwaarden voor mijn bedrijf. Samen kijken we naar uw wensen in relatie tot de mogelijkheden. Specifieke wensen probeer ik zo goed mogelijk te realiseren. Zo kunnen we relatiegericht en passend te werk gaan.

Ik ben graag eigen baas daarom ben ik voor mij zelf begonnen. Mijn kwaliteiten zoals zorgzaamheid, dienstbaar zijn en sociaal, passen goed binnen de privéchauffeurs branche. Gezien de ontwikkeling in de maatschappij, wordt tijdsbesparing en efficiënt werken steeds belangrijker. Door de veranderde behoefte in de maatschappij aan service en comfort is Stindt chauffeursdiensten ontstaan.

Prive chauffeursdiensten

Neem vandaag nog contact met ons op