Over Rogier Stindt | Stindt Chauffeurs Diensten
108
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-108,bridge-core-1.0.7,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-24.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Over Rogier

Over Rogier Stindt

Professioneel, flexibel en altijd stipt op tijd.

Ik ben Rogier Stindt. Ik ben 24 jaar oud en in het bezit van het certificaat CCV-D1 voor privéchauffeur. Sinds november 2016 ben ik per uur in te huren als privéchauffeur, maar daarnaast ook voor directievervoer, vervoer van en naar de luchthaven of als BOB-chauffeur. Op de basis- en middelbare school was ik altijd al maatschappelijk actief. Als bijbaan werkte ik in een verzorgingstehuis in Apeldoorn en na het behalen van mijn diploma begon ik aan de opleiding detailhandel. Ik heb er veel geleerd, vooral over klantencontact en gastvrijheid, maar had al snel door dat hier niet mijn toekomst lag. Lang dacht ik na over wat dan wel mijn passie was. Mijn wil om mensen te helpen en daarnaast op een professionele manier bezig te zijn met autorijden, heb ik gecombineerd naar dit mooie en uitdagende beroep. Inmiddels run ik meer dan twee jaar met veel succes mijn bedrijf en heb ik een klantenkring opgebouwd waarvan ik wekelijks opdrachten krijg. Dit kunnen zowel politici zijn of eigenaren van grote bedrijven en ketens.

Ik doe mijn werk met heel veel passie, wat ik ook op elk moment van de dag op mijn klanten probeer over te dragen.'

Samen kijken we naar uw wensen in relatie tot de mogelijkheden, waarbij ik probeer specifieke wensen zo goed mogelijk te realiseren. Op die manier kunnen we relatiegericht en passend te werk te gaan.

Ik ben voor mijzelf begonnen omdat ik het fijn vind om eigen baas te zijn. Mijn kwaliteiten, zoals dienstbaar, zorgzaam en sociaal zijn, passen goed binnen de branche van privéchauffeurs. Gezien de ontwikkelingen in de maatschappij worden tijdbesparing en efficiënt werken steeds belangrijker. Via mijn website laat ik u verder kennismaken met de voordelen die u ervaart als u gebruik maakt van mijn diensten. Aarzel niet om mij te contacten bij vragen of wanneer u vrijblijvend een offerte wilt opvragen. Ik kijk uit naar onze ontmoeting! Dit werk is mijn passie omdat ik graag dienstbaar wil zijn naar anderen. Persoonlijk contact is daarom een van de kernwaarden van mijn bedrijf.

Prive chauffeursdiensten

Neem vandaag nog contact met ons op