Waarom ook jij een privéchauffeur moet inhuren! Stindt Chauffeursdiensten
561
post-template-default,single,single-post,postid-561,single-format-standard,bridge-core-1.0.7,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-24.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Een privéchauffeur, om deze redenen huur je mij in!

Een privéchauffeur, om deze redenen huur je mij in!

Een privéchauffeur huur je niet zomaar in. De kans is groot dat je denkt dat het meer iets is voor een bekende Nederlander en ab-so-luut niet voor jou of je bedrijf! Herkenbaar? Laat je niet langer door deze gedachte tegenhouden! Steeds meer mensen profiteren van deze dienst. In dit blog geef ik je de eerste vier redenen waarom. Lees snel verder!

#1: Relax!

Er is niets fijner en rustgevender dan gereden worden naar een volgende afspraak of naar huis. Je hoeft even helemaal niets meer en in je eigen auto kun je even uitblazen van alle drukte. Autorijden kan namelijk best een bron van frustratie zijn. Automobilisten die je afsnijden, geen richting aangeven of gevaarlijke capriolen uithalen omdat ze achter het stuur met hun mobiel bezig zijn. Dit hoef jij niet meer mee te maken door het gebruik van een privéchauffeur! Besteed ook andere zaken uit, zoals een parkeerplaats zoeken.

#2: Uren maken

Je denkt misschien dat je als je zelf rijdt ook wat werk gedaan kunt krijgen. Natuurlijk kan dat, maar meestal kunnen we toch iets minder goed multitasken dan we denken! Mailen en appen tijdens het rijden is natuurlijk helemaal een no-go. Zorg dat je genoeg tijd hebt om je werkzaamheden af te ronden en maak achterin in de auto handig de laatste werkzaamheden af! Ongestoord.

chauffeur

#3: Prepare yourself

Een goede voorbereiding is het halve werk! Heb je veel verschillende afspraken op één dag en weet je even niet hoe je overal goed voorbereid aan kunt komen? Zelfs daarvoor is een privéchauffeur een fijne oplossing. Soms gebeurt het nou eenmaal dat er tijd tekort is. Je bereidt je afspraak zo onderweg heel gemakkelijk voor.

#4: Echt thuis

Wanneer je thuiskomt, heb je echt tijd voor je gezin, familie en vrienden. Toch nog de mail checken of bellen met klanten is er niet meer bij. Laat je door mij rijden en besteed de rest van je dag met een wijntje op de bank met je partner of middenin een spelletjesmarathon met je gezin! Klap een half uur voor het einde van de rit de laptop dicht en staar nog even lekker naar buiten. Het werk is gedaan en morgen is er weer een nieuwe dag.

Zo, nu heb ik je toch al een eind op weg geholpen met wat voordelen van een privéchauffeur. Ben je al overtuigd? Denk er maar rustig even over na. Neem contact met me op als je toch wat meer informatie wil of het gewoon even nodig hebt om te sparren onder het genot van een bak koffie. Benieuwd wat een privéchauffeur nog meer voor je kan doen? Volgende week vertel ik je meer. Hopelijk tot snel!

Groeten,

Rogier Stindt

 

Geen reactie's

Geef een reactie